ellicharmtrollet.blogg.se

Bragdloppet☀️🎿

Kategori: Allmänt, collage;)

Hej hej!

Idag har jag varit ute mest hela förmiddagen. Vi har skidrat med hela skolan från kalixbron till Marahamn. Det var ju lagomt jobbigt eftersom att isen var helt glashal och jag hade heller inte vallat mina skidor, toppen. Eller inte. 

Ni har väl hört att det har snackats en hel del om solförmörkelsen som var? Iaf så missade jag den, eftersom jag precis hade kommit fram i Marahamn. Så jag, Nina och Emilia satt och fikade hamburgare, varm choklad och lite fika som vi hade med oss inne i grillstugan. Jag tänkte inte ens på om det blev mörkt ute. De är ju typ farligt att kolla mot solen då det är solförmörkelse. Och eftersom ögonläkare och hela faderullan har varnat för de, så har jag seriöst it ens våga kolla upp en enda gång för jag trodde likssom att jag skulle bli blind.. Haha.. Har seriöst typ gamnacke nu. Mobba inte, please. 

Vi slutade när vi var framme, så det har varit än rätt så lungn dag idag. Rätt skönt faktiskt. Jag, mamma, pappa och Liam har varit ut och äta idag också. När vi kom hem har vi mest suttit i soffan och tittat på Jönsson ligan för det var på TV. 


Men jag säger gonatt nu, vi hörs! Imorgon ska vi till Sävast för att pappa och Liam ska spela där, så blir tyvärr ingen sovmorgon imorgon.😒